Bij Mezzo geloven we dat onze studenten door het bestuderen, componeren en spelen van zowel moderne als klassieke muziek hun mentale en emotionele vaardigheden doorlopend verbeteren. We geloven ook dat succesvolle carrières in de muziekindustrie het natuurlijke eindresultaat zijn van studeren bij Mezzo. De muzikale talen van onze studenten worden gevormd tot expressief, dynamisch professionalisme door ze open te stellen voor een brede reeks stijlen en moderne technologie.

”Onze lessenreeks is ontworpen voor uw gemak. Ontdek hoe ons toelatingsproces werkt,  en regel een bezoek aan ons instituut. Controleer de planning van de lessen, boek oefenruimtes en maak een afspraak met een docent waar je ook bent, op een tijdstip dat jou uitkomt.

Mezzo is een instituut dat leren vergemakkelijkt. Wij zijn bekend voor onze vooruitstrevende cursussen, tevredenheid van studenten en dienstverlening aan de gemeenschap. Al onze docenten zijn specialisten met individuele erkenning voor excellentie. Voor ons is de belangrijkste doelstelling te weten dat we mensen helpen bij het veranderen van hun leven en het verbreden van hun horizont.

Mezzo contracteert de beste lesgevers, elk van hun is een expert in hun vakgebied. Ze zijn vriendelijk en toegankelijk en gericht op excellentie. Ze helpen elke student bij het leerproces. Door gebruik te maken van effectieve en innovatieve onderwijsmethoden trachten ze elke persoon uit te dagen en het beste uit die persoon te halen met bijzondere  andacht waar nodig. Met een passie voor onderwijs die echt inspireert,  hebben de studenten een echte kans om te leren onder professionele begeleiding.

contacteer ons voor inlichtingen :  mezzogent@telenet.be of bel 0478331799 voor een afspraak en kennismaking