We bieden wekelijks muzieklessen aan op uw eigen maat. Hierbij denken we aan viool, altviool, piano, gitaar, elektrische gitaar en cello. Lessen op maat van kleuter tot volwassene ! Van klassiek over pop tot jazz en rock ! En naast de wekelijkse lessen heel wat vernieuwende workshops, diverse activiteiten zoals kunst experimenten met muziek , concerten, exposities met muziek, ….

Op maat van elke leerling gaan we bijvoorbeeld in 1 uur per week muzikaal aan de slag in ons instituut. We leren en beleven muziek, we zingen en bespelen een aantal instrumenten, maar we vertrekken vooral vanuit wat de leerling graag doet en goed kan. Aan de hand van verschillende werkvormen zet iedere leerling op zijn eigen tempo stappen in de muzikale ontwikkeling.

Iedere muzikant heeft een eigen leertraject en kan profiteren van ensemblespel,misschien als onderdeel van een duo, kwartet of grote orkestrale groep als de student dit wil. Bij Mezzo weten we ook dat elk van onze studenten een sterk individualistische leerstijl heeft, dat ze reageren op verschillende instructiestijlen en studietempo’s. Daarom heeft elk van onze studenten directe toegang tot eigen tijd met hun kerninstructeur, zodat niemand wordt achtergelaten of niet het volle potentieel bereikt.

Mezzo heeft een brede selectie van programma’s om uit te kiezen. Mezzo wil een programma bieden op maat aan elke cursist. Neem lessen op maat en docenten met een passie voor muziek, en je hebt een eersteklas faciliteit die niet alleen een ideale leeromgeving biedt, maar ook een uitgelezen mogelijkheid om met hen te leren om een instrument te bespelen.

Mezzo is vastbesloten elke student te helpen. We gebruiken een flexibele benadering van onderwijs. Hoewel we begrijpen dat sommige studenten groeien onder een meer gestructureerde regeling, erkennen we ook dat anderen het beter doen wanneer ze hun eigen routine mogen creëren. Je hoeft alleen voor repetities en lessen fysiek aanwezig te zijn.

Mezzo is een mensgericht instituut met een focus op eerste klasse onderwijs en kennis nodig voor uitzonderlijke prestaties. Door stimulering van de studenten om gebruik te maken van de geboden middelen, stimuleren we ook een netwerk dat zich uitstrekt tot ver buiten het afstuderen. Van het helpen met het wervingsproces tot het uitwerken van een carrièrepad.

mail voor info naar mezzogent@telenet.be