1. Contacteer ons via gsm 0478 331 799 of  mail frjacobs@telenet.be  voor een intake bij U in het bedrijf. Samen bespreken we hoe de kunstwerken het positieve imago van jouw bedrijf kunnen ondersteunen en waar we ze gaan hangen. We nemen foto’s van de ruimtes waar kunstwerken worden geïntegreerd en zoeken uit welke kunstwerken uit mijn collectie jouw voorkeur genieten of ik ga schilderen op maat volgens de ruimtes en Uw wensen.
  2. Je ontvangt een tailor-made voorstel: “Art On Your Wall” en ik voorzie indien van toepassing passende ophangsystemen. Het voorstel maakt het gemakkelijk ook jouw collega’s een beeld te geven van mijn aanbod.
  3. Bedrijven  die huren  hebben de mogelijkheid hun collectie jaarlijks te wisselen.
  4. Kunst huren is voor bedrijven 100% fiscaal aftrekbaar.
  5. Klanten of bedrijven die verkoop toelaten omdat er een publieke exposure is ontvangen 20 percent bij verkoop. De verkoop wordt door mij afgehandeld tenzij er andere afspraken gemaakt worden.
  6. Klanten die verkoop toelaten betalen geen HUUR voor alle duidelijkheid. Maar het is niet “gratis” u dient zich te binden voor een periode en ik wissel de werken om de drie maanden tenzij anders afgesproken.
  7. We maken een afspraak voor plaatsing van de kunstwerken. We leveren wanneer je wil en we regelen werkelijk alles: transport, ophanging en verzekering van de kunstwerken.