De vijf exclusieve schilderijen die de Gentse kunstenaar Jaco gaat veilen in de periode van de #onlinegentsefeesten zijn nu verkrijgbaar als T-shirts collecters item/limited edition. De T-shirts zijn verkrijgbaar via de webshop.

De zwarte T-shirts (S-M-L-XL-XXL) :

De witte T-shirts (S-M-L-XL-XXL):

Ga naar de webshop door op deze link te klikken.

U kan ook manueel bestellen door over te schrijven en uw maat op te geven (small of medium of large of XL of XXL 25 euro i.p.v. 35 euro) en de kleur zwart of wit. Na ontvangst van het bedrag op rekening van Mezzos vzw sturen wij de T-schirt(s) op.

Mezzos vzw

Brusselsesteenweg 81

Ledeberg 9050

Fortis bank   BE54 0018 5842 3097  bic/swift GEBABEBB

Indien u één van de schilderijen (limited edition only 1 painting per theme/T-Shirt) wenst te kopen surf dan naar de post waar ze nu te koop worden aangeboden. Straks gaan ze in veiling met minimum bod van 500 euro.

Koop nu één van de vijf exclusieve schilderijen door hier te klikken.

De opbrengsten gaan integraal naar mezzos vzw om dit project te financieren.