Hallo iedereen,

Samen met vele andere organisaties ondersteunt Mezzos vzw  het initiatief getrokken door Frederik Sioen.

Gentse Cultuurzomer : Koop een Gents kunstwerk …Boek een artiest/muzikant/…   uit Gent …en veel meer….

Klik hier en kijk even naar de video en u gaat direct begrijpen waarover het gaat.

Dit project wordt gesteund door:

Gentse culturele partners zijn …

[by’ro] desk for contemporary art, 019, 10532 Atelierhuis, 123-piano vzw, 4hoog, Aardvork, Abstrkt Events, Academie voor beeldende kunst, aifoon, Alexandra Jacquet, Amarant vzw, Anamma, Antigone, Art Cinema OFFoff, Arteveldehogeschool, Audiorent, Art-Spot, B’Rock Orchestra, Barbé-Urbain Gallery, Bar Lume, Bebe Books, Ben Benaouisse, Bij’ De Vieze Gasten, BLANCO,  Bollylicious, Broei, BOEKS, Bureau Fauve en BB, Buren van de Abdij, CAMPO, catch#, Cecilia Jaime Gallery, Charlatan, Circusplaneet, Cirq vzw, Citadelic, Collegium Vocale Gent, Compagnie Cecilia, Compagnie Collage vzw, Convent, croxhapox, Cultuur Gent, Cultuurloket, Curatorial Studies at KASK, Danspunt, das Kunst, David vzw, De Bijloke, De Centrale, De Curieuze Collectie, De Koer, De Krook, De Vloer, De Wolk vzw, Dekenij Patershol, Democrazy, Design Museum Gent, Die Verdammte Spielerei, Feelodrome. The Emotion Machine, Emergent, Engagement Gent, Eva De Roovere, Experimental Intermedia, Flath Earth Society, Film Fest Gent, Formaat, Freetime vzw, Gent Bougement, Gent Festival Van Vlaanderen, Gents Universiteitsmuseum, Gentse Gidsen vzw, Gentse Lente, Gentse Raconteurs, Gouvernement, Greentrack, Grigri Music, Handelsbeurs Concertzaal, Het Objectief, Hof Van Eede, Huis Van Alijn, Het Balanseer, HISK, In De Ruimte vzw, Industriemuseum, Inside Jazz, International Opera Academy vzwJacobus vzw, JazzLab, JEF Jeugdfilm, Kinky Star, KIOSK, Kolder, Kompass Klub, Kopergietery, Kristof De Clercq Gallery, Kunst in Huis, Kunsthal Gent, Les Ballets C de la B, Les Voizines, LOD muziektheater, Lucky Lemon, Lysterinck, Maghenta, Manoeuvre, Masala vzw, mentormentor, mezzos vzw, Minardschouwburg, Minus One, MiraMiro, Missy Sippy, Monterey, Museum Dr. Guislain, Mute, Muziekcentrum Goedleven, Muzkantenhuis, NADAR, Nein, NOGallery, NTGent, NUCLEO,  Oetang, Opera Ballet Vlaanderen, P/ROPS, Par Hasard vzw, Platform-K, PostX, Posture Editions, Qonsult, Re-Mains, Refu Interim, Relaas, Roger Raveel Museum, Rufus Gallery, S.M.A.K., Subbacultcha, STAM, Studio Studio, Symfonieorkest Vlaanderen, Tatjana Pieters, TG Vagevuur, Tina De Gendt, Trefpunt, TopyCopy, TourSupport, Uitbureau Gent vzw, Urgent FM, Vanakam vzw, Victoria Deluxe, Vizit, ‘tvizitfabriekske,Vlaams Museumoverleg, VOEM, Vooruit, Vuurmeesters, WISPER, Quatre Mains Klaviercentrum, Yart, Zebrastraat, …