FEESTEN MET DE GIGABEESTEN GOES CLASSIC – ONLINEGENTSEFEESTEN EDITIE 2

“Een festival binnen een festival”

Helas het is weer van dadde….

After organizing onlinegentsefeesten https://onlinegentsefeesten.wordpress.com/ where Mezzos vzw reached 137.000 people on Facebook and where Mezzos had 87.500 video views we continue with online concerts in the tail of the corona pandemic….nie pluije zeggen ze in het gents kortweg vertaald.

VRIJDAG 16/7/2021 – Les misérables  playlist 1

ZATERDAG 17/7/2021– Les misérables palylist 2

ZONDAG 18/7/2021 – Romantic piano / cello

MAANDAG 19/7/2021 – Russian evening piano /cello

DINSDAG 20/7/2021 – Highlights of popular classical music cello/piano

WOENSDAG 21/7/2021 – ROCK CONCERT – Classical rock hits – experimenteel gedeelte – classic + rock fusioneren – de EXPLOSIE klassiek muzikanten teamen up met rock muzikanten en brengen een schitterend spektakel

DONDERDAG 22/7/2021 -Afsluiter soliste piano – Anastasia Kozhushko

Men zegge het vuurt – Wataddezyt es wataddekraagt

Het zal afhangen van Stad Gent deze keer. De vorige keer heb ik alles uit mijn lege zak betaald. Dit jaar hebben we subsidies aangevraagd. Als we subsidies hebben dan doen we iets als we er geen hebben dan doen we niets of een afgezwakte versie.

OP HOOP VAN ZEGEN

Follow us in real time on www.onlinegentsefeesten.be

Een initiatief van Mezzos vzw – instituut voor kunst en muziek – https://mezzos.org/