Here we go …. De zomerbar is er.

Het concept zomerbar #onlinegentsefeesten is de stek voor de artiesten. Hier komen de artiesten genieten. Enkel artiesten op uitnodiging – VIP seats. #onlinegentsefeesten.

Hier nemen de artiesten hun webcast interview af en daarna krijgen ze eten en drinken volgens dat Jerom onze digitale event manager serveert. De dranken en de hapjes zijn gratis voor de artiesten. Na afloop wordt hun webcast on sociale media gezet. Tijdens voor en/of na spelen ze wat muziek op akoustische instrumenten. We gunnen de buren rust. En we kaarten na…..

En niet te vergeten we zetten iedereen nog eens voor de “red wall of fame” in sommige gevallen wall of shame afhankelijk van het tijdstip van de avond….

Er is geen geld maar toch gaan we er een #artiestenboelvanmaken #festivalleute. Leute en muziek in de zomerbar van Jerom onze prime GiGabeeste.

We gaan deze zomerbar ook na de gentse onlinefeesten laten bestaan en dan nodigen we elk weekend artiesten uit. Het zal een gezellige boel worden.

De eerste gasten waren reeds deze zaterdag aan de beurt het klassieke trio: “Trio les Misérables”.

Bezoek ons programma tijdens de gentse feestenperiode 10 dagen lang twee concerten per avond klassiek en rock. En een slotevent op 30 juli met Live publiek. Klik hier