Distels groeien in de natuur en stekken. Ze zijn pittig net als rock muziek. Distels zijn een moeilijk te verdelgen – een doorlevende soort – net als tijdloze rock. Het geheel gaat door in Destelbergen in 2022. Welkom op de pagina van DISTELROCK. follow the page on facebook

CALL FOR ARTISTS – AUDITIES – nu in de mezzos zomerbar rock voor DISTELROCK 8-9-10 juli 2022 te Destelebergen rock – pop groepen neem nu contact 0478 331 799 per sms of whatsapp #distelrock

We gaan de Distelrock zomerbar opendoen zaterdag 7 juli 2021 en we ontvangen de artiesten voor een webcast auditie en een drink en dit tot 15 augustus 2021.

Het distelrock team empowered by Mezzos vzw Instituut voor Kunst en Muziek

Et voila we zijn klaar om de artiesten te ontvangen en de webcast te doen + kontrakt ondertekening en daarna summer bar met de artiesten nat of droog does not matter lets rock yeah – on invitation only www.mezzos.org bekend van de #onlinegentsefeesten