Mezzos vzw heeft de rocker project gestart en brengt een aantal rock concerten. Als tweede zijn Los Fantasmas aan de beurt. 

Los Fantasmas mixt sinds 2015 splinters surf, garage, sixtiespunk en rockabilly tot rauwe, Gentse garagesurf. De gloeiende cocktail wordt bereid met vettige Gretschgitaar, spacy vioolbas en oldschool drumgeweld. Alle nummers zijn waargebeurd. Beschermd door lucha libremaskers spoken El Pulpo, El Loco en El Spock rond in een universum vol gevaarlijke vrouwen, monsters en aliens. Zo kan elk optreden het laatste zijn, en daarom gaan ze altijd tot op het bot. In januari 2018 brengen ze de single en videoclip “Weerwolf” uit. Van april tot oktober 2018 nemen ze met Erik Van Biesen (ex-Gorki) als producer een album op. De single “Monster van Frankenstein” daaruit releasen ze met een clip in mei 2019. In maart 2020 lossen ze de studiodemo “Dracula” met videoclip. In mei 2020 maken ze in coronamodus de 30 minuten durende video “An evening with Los Fantasmas” voor Sodigent vzw. Het full album komt na de gedwongen coronabreak op cd en streamingplatforms uit op 30 oktober 2021.

LOCATION

Venue theaterzaal Ledeberg plein, 9050 Gent om 20u

Tickets: https://www.tickettailor.com/events/pbsworldwidebv/766547#