mezzo instituut voor muziek & kunst

Mezzo school for music & arts

Keyboardlessen in Gent

Hallo, dag keybaordliefhebbers Ik geef keyboard lessen bij mij thuis in Gent.

Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Mezzo & Co’, Les Misérables -trio, DuaCella – duo en treed regelmatig op in binnen en buitenland .

Wil jij je droom om keyboard te spelen waar maken? Kom eens langs in mijn muziekstudio: ‘Mezzo instituut voor muziek’. Ik geef keyboardles aan mensen van alle leeftijden en niveaus.

Beginnende spelers op het keyboard leren stapsgewijs hun muzikale talenten te ontwikkelen, gevorderden scherpen hun skills aan door nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Bij mij krijgt u aangename en afwisselende lessen, steeds aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Kinderen vanaf 7 jaar maken op een speelse manier kennis met het instrument en leren aan de hand van eenvoudige liedjes en klapspelletjes hun eerste stukjes spelen.

Leerlingen die al een beetje ouder zijn, maken kennis met de geheime taal van de muziek en leren al doende de notenleer die ze bij de stukjes nodig hebben.

Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom, met of zonder voorkennis van notenleer.

Klik hier voor de prijzen

Mail voor een afspraak zhainakj@gmail.com

Iedere muzikant heeft een eigen leertraject en kan profiteren van ensemblespel,misschien als onderdeel van een duo, kwartet of grote orkestrale groep als de student dit wil. Bij Mezzo weten we ook dat elk van onze studenten een sterk individualistische leerstijl heeft, dat ze reageren op verschillende instructiestijlen en studietempo’s. Daarom heeft elk van onze studenten directe toegang tot eigen tijd met hun kerninstructeur, zodat niemand wordt achtergelaten of niet het volle potentieel bereikt.

Mezzo heeft een brede selectie van programma’s om uit te kiezen. Mezzo wil een programma bieden op maat aan elke cursist. Neem lessen op maat en docenten met een passie voor muziek, en je hebt een eersteklas faciliteit die niet alleen een ideale leeromgeving biedt, maar ook een uitgelezen mogelijkheid om met hen te leren om een instrument te bespelen.

Mezzo is vastbesloten elke student te helpen. We gebruiken een flexibele benadering van onderwijs. Hoewel we begrijpen dat sommige studenten groeien onder een meer gestructureerde regeling, erkennen we ook dat anderen het beter doen wanneer ze hun eigen routine mogen creëren. Je hoeft alleen voor repetities en lessen fysiek aanwezig te zijn.

Mezzo is een mensgericht instituut met een focus op eerste klasse onderwijs en kennis nodig voor uitzonderlijke prestaties. Door stimulering van de studenten om gebruik te maken van de geboden middelen, stimuleren we ook een netwerk dat zich uitstrekt tot ver buiten het afstuderen. Van het helpen met het wervingsproces tot het uitwerken van een carrièrepad.

Keywords: keyboardlessen in gent, keyboard lessen in gent, keyboard, gent, leraar keyboard, muziekschool, muziekschool in gent

%d bloggers like this: