mezzo instituut voor muziek & kunst

Mezzo school for music & arts

Testimonials

20181113_190007

Sophie, pianiste :  “Your teachings open up a whole new world of music to me. Not only do you inspire me to play and practice but you also motivate me to grow and keep moving forward. Note by note a true friendship grew and I’m looking forward to learn more pieces with you.”

IMG-20181123-WA0000

Laurens, pianist:  “Ik volg sinds augustus 2018 les bij zhaina.   Ze is  flexibel met uren en dagen. Je leert duidelijk de techniek om deftig en correct te kunnen spelen. Ze volgt je persoonlijk op en ik ben al heel wat gevorderd op een korte tijd. De lessen zijn het echt waard. “

 

IMG-20181126-WA0002

Barbara, celliste: “Ik was al student aan de muziekacademie toen ik bij Zhania terecht kwam. Na enkele jaren voelde ik een behoefte aan extra training. Zhania’s hulp was meer dan welkom. Zij geeft me haar volledige aandacht en heeft me veel bijgeleerd over techniek, houding, muzikaliteit,… Ook specifieke vragen en bepaalde problemen  in een muziekstuk, kan ik samen met haar aanpakken. Zij heeft veel geduld en is een een fijn persoon om les van te krijgen.”

IMG-20181126-WA0005

Evert, pianist : “3 jaar geleden kwam er terug een opwelling om terug piano te leren en realiseerde daarmee terug een jeugddroom die een lange tijd verdrongen was.  Het internet bood uitkomst en leverde een keuze aan pianoleraren op en na een eerste les bij Zhaina  was de beslissing gemakkelijk genomen . Met liefde voor muziek, geduld en aandacht voor de leerling, is het bijzonder aangenaam om les te krijgen van deze lerares. De benadering van Zhaina is ongedwongen, prettig en professioneel  en op basis van haar jarenlange ervaring wordt ongemerkt vorderingen gemaakt. Deze lerares die met positieve energie op alle mankementen van mijn pianospel wees heeft in die paar jaar het zelfvertrouwen teruggegeven waar ik met het pianospel zolang naar op zoek ben geweest. Haar geduld is onbegrensd en onuitputtelijk maar ze begrijpt ook wanneer ontspanning geboden is. Voor elke nieuwe les wordt bepaald wat er thuis geoefend dient te worden. Zo krijgt men een goed zicht op de doorgaande ontwikkelingen. Het plezier dat ik aan het piano oefenen beleef ( behalve de oefening van Czerny 😃 ) s volledig haar verdienste. Veel dank daarvoor.”

img-20190121-wa0002

Anne, pianist: “ik volg nu al een jaar pianoles bij Mezzo en sta zelf versteld van het niveau dat ik al haal. De lessen zijn aangepast aan je persoonlijk kunnen en steeds ga je blijgezind naar huis omwille van de nieuwe dingen die je gelerd hebt. Bedankt voor de aangename lessen.”

 

%d bloggers like this: