Here we go again kelders ryhove, Gent KEG POPUP Art Festival ! 3 weken Exposeren 3 kunstschilders en elke zondag zijn er concerten waar de kunstschilders live schilderen op muziek als Kunst Experiment.

Organisatie Mezzos vzw via KEG onder de patronage van Ary Invest en Pbs Worldwide BV.

Dit jaar hebben we het festival “Destelbergen Classics” op bezoek de zondag met drie schitterende concerten.

Locatie: Kelders van het hof Ryhove, Onderstraat 20, Gent 9000 elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10u tot 18u.

De concerten met live schilderen elke zondag om 15u

BIO FRANK VANHAVERBEKE

Van jongs af aan was Frank geïnteresseerd in expressie en kunst: kunstacademie, dictie, theater op school, rock ’n roll en elektrische gitaren. Tekenen was zijn allereerste liefde. In de academie van Kortrijk leerde hij de beginselen van figuratief werken maar hij is vooral een autodidact. Frank schildert met olieverf en acryl.

De menselijke vorm staat centraal alsook de blik. Zijn onderwerpen hebben vaak te maken met herinneringen die een diepe indruk nalieten in zijn jeugdjaren (Amerikaanse B-films, stripverhalen, popcultuur), met zijn liefde voor dada, surrealisme, expressionisme en alles wat absurd is. Ook het fantastische en het macabere zijn vaak aanwezig. 

Frank is ook nog actief als acteur/regisseur bij toneelgezelschap Klokke en als gitarist/zanger bij Redunzl.