Here we go again kelders ryhove, Gent KEG POPUP Art Festival ! 3 weken Exposeren 3 kunstschilders en elke zondag zijn er concerten waar de kunstschilders live schilderen op muziek als Kunst Experiment.

Organisatie Mezzos vzw via KEG onder de patronage van Ary Invest en Pbs Worldwide BV.

Dit jaar hebben we het festival “Destelbergen Classics” op bezoek de zondag met drie schitterende concerten.

Locatie: Kelders van het hof Ryhove, Onderstraat 20, Gent 9000 elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10u tot 18u.

De concerten met live schilderen elke zondag om 15u.

BIO MIKHAIL BEZVERKHNI VAN GENT

Als kunstschilder heeft hij vanaf 1976 tot 1990 een 14-jarige kunstvakopleiding genoten bij Vladimir Rajkov, leerling van Robert Falk. Lange tijd na zijn vestiging in België keerde hij uiteindelijk in 2007 terug naar de schilderkunst. Meer dan 30 van zijn werken bevinden zich inmiddels in privé-collecties in België, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Rusland, Wit-Rusland, Tsjechië, Monaco, Israël, Majorca en Vaticaanstad.